شرکت شاهسوند شعبه بروجرد آشنایی با محصولات شاهسوند و آموزش بازاریابی و مدیریت فروش
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
بازاریابی دیروز تنها در اندیشه یافتن مشتری بود و بازاریابی امروز "دانش و هنر یافتن و نگهداری از مشتریان" است . موفقیت دستیابی به اهداف است و هر چیز غیر از آن حاشیه است. این کشفی فوقالعاده در همه تاریخ بشریت است. زندگی شما زمانی به زندگی فوقالعادهای تبدیل میشود که خواستههای خود را دقیقا مشخص کنید، برنامهای برای دستیابی به آنها تعریف کرده و هر روز بر آن کار کنید. موضوعات مرتبط: برچسبها: طعمی نو را به خانه های شما آورده ای چای مروارید چینی چای سبز طلایی
|
آبدانان | ایلام | ایوان | درهشهر | ||||
دهلران | مهران |
شهرهای مهم استان کرمانشاه
تپه تفریحی چغا در شمال بروجرد قرار دارد و از مهمترین مکان های تفریحی بروجرد محصوب میشود. امکانات رفاهی وتفریحی که در این تپه ساخته شده باعث شده تا هر کسی که به بروجرد سفر میکنید از این مکان دیدن کرده و از دیدن این تپه لذت ببرد نمای زیبای شهر بر روی این تپه بسیار زیباست و مکان دلنشینی برای گذراندن اوقات فراغت میباشد
و عکسهایی از مناطق مختلف بروجرد
بروجرد:
شهرستان بروجرد تا تهران 394 كيلومتر فاصله دارد و در دشت حاصلخيزي كه از مغرب به كوههاي زاگرس محدود ميشود ، قرار گرفته است. آب و هواي اين شهرستان در تابستان معتدل و در زمستان سرد است. بروجرد از شهرهاي قديمي ايران است. گروهي بروجرد را از يادگارهاي (فيروز ساساني) ميدانند و عدهاي ديگر آن را محل گرد آمدن دوباره سپاهيان شكستخورده (يزدگرد سوم) ميشناسند. در زمان حكومت قاجار، حسام السلطنه - حاكم خوزستان و لرستان - بروجرد را مقر حكومت خود قرار داد و دور شهر خندق ايجاد كرد.عواملي مانند: آب و هواي معتدل كوهستاني ، دشتهاي حاصلخيز، شبكه آبهاي دائمي روان ، مراتع طبيعي ، گسترده شبكه ارتباطي و تجاري باعث جذب جمعّيت و توسعه آن شدهاند.
شهرستان بروجرد يكي از مهم ترين مناطق استان لرستان است كه از طبيعت و تاريخ غني برخوردار بوده و داراي اهرم هاي لازم براي توسعه گردشگري است. بنای بروجرد را به منوچهر نسبت میدهند و قدمت آن را بيش از4000 سال می دانند. شهرستانبروجرد از شمال به ملاير (استان همدان) از خاور به سربند (استان مركزی) و دورود، از جنوب به خرم آباد و از باختر به سلسله محدود شدهاست. اقتصاد بروجرد بر اساس كشاورزی و صنعت استوار است. امامزادهجعفر، مقبرهشاهزادهابوالحسن، مسجد سلطانی بروجرد، مسجد جامع بروجرد، قبرسيدجمال الدين واعظ اصفهاني، بازار قديمی بروجرد، درههای چكان و دهقادي، تپه قرق، مسجد قلعه، تپه قلاميان (رميو)، بقعه امام زاده قاسم، مقبره سيد جمال الدين واعظ اصفهانی (صدرالمحققين)، بقعه شاه زواريون، امام زاده محسن (ع)، امام زاده ويليان (ويليو)، مقابر حاج ميرزا محمود مواهب طباطبائی و سيدبحرالعلوم برخي از مهمترين مكانهاي تاريخي و ديدني شهرستان بروجرد به شمار مي روند.
بسمه تعالی
شرکت شاهسوند شعبه بروجرد جهت تکمیل پرسنل خود اقدام به جذب نیروهای زیر مینماید :
1 - راننده
حداقل دیپلم - سن بین 25 تا 40 سال - متاهل - دارای گواهینامه پایه یک ویا پایه دو "ب" - آشنا به شهرهای استان لرستان - دارای حداقل دو سال سابقه کار
2 - مامور پخش (موزی) :
حداقل دیپلم - ترجیحا" متاهل - دارای حداقل دو سال سابقه کار
چای سبز
خواص چای سبز
چای سبز چیست ؟
چای، پس از آب، دومین نوشیدنی پرطرفدار و پرمصرف در کشور ما و برخی دیگر از کشورهای دنیاست. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که زیاد چای می نوشند، لازم نیست نگران مضرات این عادت تان باشید چون بررسی ها نشان داده است نوشیدن چای به ویژه چای سبز فواید زیادی برای سلامت دارد.
این روزها در اخبار سلامت، بیشتر از هر نوشیدنی و غذای دیگری درباره فواید چای سبز صحبت می شود.
چای از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود و در سه نوع اصلی سبز، اولانگ و سیاه در بازار وجود دارد اما چای سبز به خاطر خواص درمانی اش در جهان شناخته شده تر است. چای سبز حداقل ۴ هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بودند و از چای سبز به عنوان دارو در درمان ناراحتی های مختلف مانند خونریزی، ناراحتی های گوارشی، سردرد و افسردگی استفاده می کردند اما استفاده از چای سبز فقط به چینی ها و شرقی ها که عادت به نوشیدن چای دارند محدود نشد و کم کم به خاطر خواص درمانی اش در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفت.چای سبز علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست میآیند و تفاوت آنها در طرز تهیهشان است.
خواص چای سبز:
• چای سبز برای درمان ام اس مفید است.
•چای سبز برای پیشگیری و درمان سرطان به کار میرود.
•چای سبز برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
•چای سبز سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش میدهد.
• چای سبز احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش میدهد.
•چای سبز احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش میدهد.
• نوشیدن چای سبز رشد سلولهای سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش میدهد.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید میباشد. آزمایشات نشان دادهاند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس میشود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح میشود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری میشود بسیار آهسته صورت میگیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصههای بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید میباشد.• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشود.
خواص چای سبز
•چای سبز برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
•چای سبز برخی از محققان میگویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان میشود، میتوان پیشگیری کرد.
•چای سبز قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا میبرد.
•چای سبز آرامبخش است و رفع استرس میکند.
•چای سبز موجب کاهش وزن در افراد چاق میشود.پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار ميكند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود
•چای سبز در رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (نظیر سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.
•چای سبز خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.
• تانین" موجود در چای سبز می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان "تانین" را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکشد.
مضرات چای سبز
موارد منع مصرف چای سبز:
اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآوردههاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش ازحد چای سبز در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني ميشود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نميشود.
خواص چای سبز
روزانه چند لیوان چای سبز بخوریم؟
چای سبز تنها میتواند به مقدار بسیار جزئی متابولیسم بدن را افزایش دهد. به دلیل همین ویژگی، بسیاری از افراد حدود 4 تا 5 لیوان در روز چای سبز مینوشند. درحالیکه حتی در این شرایط هم افزایش متابولیسم آنقدری نیست که بتواند پاسخگوی دریافت مقدار کالری اضافی مصرفی ما باشد. اما این همه ماجرا نیست. معمولا مصرف چای، چه چای سبز و چه چای سیاه بیشتر از 2 تا 3 لیوان در روز از نظر تغذیهای نه تنها مفید نیست، بلکه برای سلامت مضر هم هست. مصرف زیاد نوشیدنیهایی مثل چای بهشدت مضر است و باعث میشود آب و الکترولیتها از بدن دفع شوند. بنابراین مصرف زیاد این نوشیدنیها میتواند منجر به اختلال آب و الکترولیت در بدن شود. از سوی دیگر ترکیبات آلکانوئیدی موجود در چای میتواند در اثر مصرف زیاد مشکلات تحریکپذیری و حساسیتهای ویژه عصبی را هم در پی داشته باشد. این در حالی است که مصرف متعادل آن یعنی 2 تا 3 لیوان در روز میتواند در بدن آرامش ایجاد کند.
• البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید میتواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید.
روش نگهداری و دم کردن چای سبز:
• برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
• برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.
• چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
چاي کيسه اي
در اوايل قرن بيستم، چاي، نوشيدني لوکسي بود که فقط ثروتمندان توانايي خريد آن را داشتند.
در نيويورک، تجار چاي بي صبرانه منتظر محموله هاي چاي که از هند و چين مي آمد، مي نشستند و آن را به قيمت گزاف به مشتريان خود مي فروختند.
قوطي هاي فلزي کوچک، اولين نوع بسته بندي چاي بود اما از آنجا که قيمت اين قوطي ها نسبتا بالا بود، در سال 1903 ميلادي، براي اولين بار از کيسه هاي ابريشمي به جاي قوطي هاي فلزي استفاده شد. اين نوع بسته بندي، اول در سال 1904 ميلادي، به کافه رستوران هاي نيويورک و بعد از آن، به سراسر جهان راه يافت. برخي مصرف کنندگان، کيسه ها را به همان صورت درون آب جوش انداختند و متوجه شدند چاي در حال رنگ دادن و دم کشيدن است. از اين پس بود که روشهاي ساده تري براي استفاده از چاي پيدا شد.
سوليوان، اولين تاجري بود که چاي را در بسته بندي هاي کوچک ابريشمي به بازار عرضه کرد.
ابداع چاي کيسه اي احتمالا بهترين و بدترين اتفاق در صنعت چاي بود! بهترين بود چون سبب افزايش توجه مردم به چاي شد و بدترين بود چون از آن به بعد، درون کيسه ها چاي هايي با کيفيت پايين در دسترس مردم قرار گرفت.
کم کم مردم به چاي کيسه اي علاقه بيشتري نشان دادند چون ديگر نيازي به استفاده از صافي نبود و از آنجا که برگ کامل چاي درون کيسه قرار مي گرفت، رنگ و بوي چاي عالي بود اما به تدريج توليدکنندگان به جاي برگ کامل، چاي پودري شده يا اصطلاحا خاک چاي را جانشين آن کردند تا زمان رنگ دادن به حداقل برسد و در ضمن سود آن ها افزايش يابد. گرچه امروزه خيلي ها دم کردن چاي خشک و عطر و بوي آن را مي پسندند اما هنوز هم سرعت رنگ دادن و دم کشيدن چاي کيسه اي سبب شده طرفداران خاص خود را داشته باشد؛ به طوري که در انگليس 95 درصد چاي مصرفي مردم را چاي کيسه اي تشکيل مي دهد.
در سال 1920 ميلادي، چاي کيسه اي در آمريکا در دسترس همه بود. چاي کيسه اي ابتدا به شکل دايره اي شکل(در سال 1922) و بعد به شکل هرمي(در سال1996) درآمد. در سال 1930 ميلادي، شرکت سالادا براي اولين بار کيسه هاي چاي را از جنس فيبر کاغذ و از چوب درختان فيليپيني و کلمبيايي ساخت و به دنباله آن کاغذي آويخت تا روي آن مارک شرکت خود را بزند. امروزه هم هنوز بيشتر انواع چاي کيسه اي از کيسه هايي با جنس کاغذ و نايلون هاي مخصوص مقاوم در برابر گرما(مثل پلي پروپيلن) تهيه مي شود اما لازم به ذکر است که کيسه هاي ابريشمي براي سلامت بهتر هستند و کيسه هاي فيبر کاغذي و نايلوني صرفا براي کاهش هزينه هاي شرکت ها ابداع شده است.
چاي کيسه اي هرمي
3 سوال رايج درباره چاي
سالانه 3 بيليون کيلوگرم چاي در سراسر جهان توليد مي شود. اين نوشيدني گرم به دليل آرامش بخش بودن و رفع خستگي، خيلي پُرطرفدار است. اما پرسش هاي زيادي هم درباره آن مطرح است که به نظر مي رسد سه پرسش زير، همه گيرتر است:
آيا نوشيدن چاي يا هر نوشيدني داغ ديگري ضرر دارد؟
بله، البته! چاي را خيلي داغ نبايد نوشيد. برخي مطالعات نشان داده اند که نوشيدن مايعات خيلي داغ ممکن است به مخاط گلو و مري آسيب برساند و به بروز سرطان منجر شود. نتايج بررسي ها حاکي از اين مطلب هستند، افرادي که چاي خيلي داغ مي نوشند، بيش از ديگران مستعد ابتلاي سرطان مري هستند. تا چند سال پيش دانشمندان تصور مي کردند شايد چاي موجب سرطان مري مي شود ولي بررسي هاي جديد نشان داده است که اين ضرر چاي مربوط به داغ بودن آن است، بنابراين براي حفظ سلامت و استفاده بيشتر از فوايد چاي بهتر است اين نوشيدني را خيلي داغ ميل نکنيد.
چاي محرک است يا آرام بخش؟
بعضي ها چاي مي نوشند چون معتقدند چاي خاصيت آرام بخشي دارد اما بعضي ها هم مي گويند چاي شاديآور و نشاط آور است. واقعيت اين است که هر دوي اين صحبت ها درست است. چاي تا پيش از دو دقيقه از دم کشيدن اثر محرک دارد اما پس از مدتي به تدريج از خاصيت محرک بودن آن کاسته شده و خاصيت آرام بخشي آن بيشتر مي شود. پس از گذشت پنج دقيقه از دم کشيدن چاي، تمام کافئين موجود خارج مي شود و چاي کاملا آرام بخش است. کافئين از محرک هاي سيستم اعصاب مرکزي است. مقدار اين ترکيب در يک فنجان چاي زياد نيست. با اين حال ممکن است مصرف زيادش در بعضي افراد موجب ايجاد حالاتي مانند بي قراري و عصبانيت شود، از اين رو، آن ها نبايد در مصرف چاي زياده روي کنند.
کدام چاي بهتر است: سبز يا سياه؟
در گياه چاي ترکيبات خاصي وجود دارد که داراي خواص مهم زيستي مانند آنتي اکسيدان ها است. اين ترکيبات فوايد بسياري دارند. در طي فرآيند تخمير اين مولکول ها تغيير مي کنند. مثلا برخي از آن ها اکسيد شده، برخي مي شکنند و يا به مواد جديدي تبديل مي شوند. در نتيجه، در چاي سياه که تخمير زيادتري رويش صورت گرفته است، موادي به وجود ميآيد که حاصل آن تغييرات هستند، يعني در چاي سياه موادي وجود دارد که در چاي سبز، با تخمير کمتر، وجود ندارد. سردسته اين مواد، کافئين است. وجود کافئين در چاي سياه و آنتي اکسيدان کمتر ارزش آن را در مقايسه با چاي سبز که خواص آنتي اکسيداني بيشتري دارد، کمتر مي کند. به همين دليل اگر افراد ذايقه خود را با چاي سبز تطبيق دهند، از خواص بيشتر گياه چاي بهره مند خواهند شد.
نکتهی بسیار با اهمیت در مقایسهی قهوه و چای این است که با وجود دو برابر بودن میزان کافئین چای خشک نسبت به پودر قهوه، بهدلیل میزان مصرف بیش تر قهوه از نظر وزنی نسبت به چای، کافئین مصرفی توسط قهوه بیش تر از چای می باشد. به همین دلیل محدودیت مصرف قهوه از چای بیشتر است.
نکتهی با اهمیت دیگر میزان مصرف چای در زنان باردار است.
حداکثر میزان مصرف کافئین در روز برای زنان باردار 300 میلی گرم بوده که این مقدار معادل حدود 5 لیوان چای در روز است.
از نظر علمی چای دارای ترکیباتی به نام تانن است که مزهی تلخ چای را ایجاد می کند. تاننها با آهن ایجاد رسوب می نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای پُررنگ به مقدار زیاد مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند و بهتر است از چای کم رنگ به میزان کم و با اندکی زمان پس از صرف غذا، به خوردن آن مبادرت کرد.
چای جزو گیاهان خوراکی طبقه بندی شده است که مصرف متعادل آن دارای عارضهی جانبی نیست، ولی به دلیل داشتن کافئین که می تواند تا 4 درصد وزن چای را تشکیل دهد، مصرف بیش از حد آن می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد. این عوارض اکثراً مربوط به کافئین بوده و به دلیل متغیر بودن درصد کافئین در انواع چای نمی توان عدد خاصی را برای حداکثر میزان مصرف چای در دنیا ذکر کرد. مثلاً گزارشی در مورد خانمی که روزانه 65 گرم چای (چای خشک) را به مدت 5 سال مصرف نموده و دچار عوارض کبدی شده است وجود دارد. البته این میزان مصرف، بیش از ده برابر مصرف چای در افراد ایرانی است.
بهطور کلی مصرف چای در حد متعادل دارای عوارض جانبی نبوده و می تواند فواید بسیاری را بر بدن اعمال کند.
گیاه چای به صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام عملی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانوادهی چای (THEACEAE) می باشد. این گیاه در نقاطی از جهان از جمله هندوستان، چین، سریلانکا، ژاپن، ایران و نواحی دیگر پرورش می یابد. چون در سه فصل از سال (بهار، تابستان و پاییز) برگ های آن برداشت می شود، لذا در اکثر نقاط ، چای به صورت بوته وجود دارد؛ ولی در صورتی که هیچ گونه برداشتی از آن صورت نگیرد، کم کم مرتفع شده و به صورت درختچه یا درخت در می آید.
قسمت اصلی مورد استفادهی بوته ی چای، برگ آن است که به صورتهای مختلف تبدیل به انواع چای می شود.
با توجه به این که در ایران دو نمونه چای سبز و چای سیاه وجود دارد و بسیاری از افراد از ماهیت آنها اطلاع کاملی نداشته و خواص متعددی برای آنها قائل می شوند، در این مطلب انواع چای موجود در ایران و جهان و خواص مربوط به آن را بیان می کنیم.
لازم به ذکر است که گیاه چای سبز و سیاه یکی است، ولی در نوع عمل آوردن آنها تفاوت وجود دارد.
در صورتی که برگ تازهی چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به دست می آید. در این شرایط اجازهی تخمیر به چای داده نمی شود.
مهم ترین خواص چای سبز شامل موارد زیر است:
ضد پوسیدگی دندان به علت فلوراید بالا،
ضد سرطان معده و پوست ،
ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات،
تحریک سیستم ایمنی بدن.
چای سبز در کشور چین، ژاپن، ترکمن صحرای ایران و بعضی نقاط دیگر مصرف دارد. چای سبز را می توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود.
در صورتـــی کـــه بـــرگ تــازهی چـــــــای، مــورد عمـلیــات تـخمـیــر(FERMENTATION) قرار گیرد، تغییراتی در رنگ، بو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود. پس از مراحل تخمیر، آن را خشک کرده و بسته بندی می کنند.
با وجود این که امروزه چای معمولی به عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به روست، ولی باید در نظر داشت که چای علاوه بر خوراکی بودن به عنوان یک گیاه دارویی با اهمیت، دارای خواص متعددی است. با توجه به قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد آن، هزاران تحقیق وسیع بر روی آن صورت گرفته که نشان دهندهی اهمیت این گیاه با ارزش است.
تا کنون 51 اثر مختلف از چای گزارش شده که مهم ترین این خواص عبارتاند از: ضد درد، ضد آمیب، ضد آلزایمر (ضد فراموشی)، ضد آرتریت ، ضد تصلب شرابین، ضد باکتری، ضد سرطان ، ضد افسردگی، ضد قند خون ، ضد التهاب، ضد جهش ژنی، ضد نیتروزآمین، ضد اکسیدان ، ضد اسپاسم، ضد ویروس، قابض، مقوی قلب، محرک سیستم عصبی مرکزی، ادرار آور، محافظ کبد ، کاهندهی پرفشاری خون ، محرک قدرت ایمنی بدن، کاهش دهندهی چربی خون، کاهش دهندهی تری گلیسریدها و محرک مجاری تنفسی.
خواص مذکور بین چای سبز و معمولی مشترک بوده و بسته به درصد مواد موجود در آن ها ممکن است در قدرت اثر آنها تفاوت وجود داشته باشد.
در صورتی که برگ تازه ی چای به صورت ناقص تخمیر شود، چای اولونگ به دست می آید. این گونه چای در ایران و بسیاری از نقاط دنیا تولید نمی شود، ولی در کشور چین تولید می شود.
از خواص مهم چای اولونگ، کاهش کلسترول خون است که می تواند در هر وعدهی غذای چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم چنین دانشمندان ژاپنی معتقد هستند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون شده و می تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی- عروقی موثر باشد.
نمونه چای کیسه ای خارجه شرکت شاهسوندبا بسته بندی و کیفیت عالی مناسب ذائقه و سلیقه مشتریان گرامی این شرکت
نمونه چای قوطی فلزی شرکت شاهسوند انتخابی از مرغوبترین چای خارجه هندوستان و کنیا
چای پاکتی شاهسوند انتخاب شده از بهترین چای هندوستان بوده و به علت طعم و عطر بسیار خوب،از ویژگی خاصی در جهان برخوردار است.محتوی بسته های زیر از بهترین مزارع چای کلکته و آسام هنداست.
انتخاب شده از بهترین مزارع چای آسام -هندوستان،زرین،با رنگ و عطری بی نظیر و با طعمی دبش.مناسب برای ضیافت چای شما
مرغوبترین چای دنیا با طعم و رنگ دلپذیر در بسته های 5 و 10 کیلویی
زعفران اصیل و با کیفیت ایرانی را با زعفران شاهسوند تجربه نماییم
بهترینهای مزارع برنج را برای شما به ارمغان آورده ایم
طعم واقعی ادویه ها را در غذاهای خود احساس نمایید
برگزیده محصولات در برترین بسته بندی در اختیار شماست
شادابی و نشاط ،طبیعی و سالم بودن از ویژگی های منحصر به فرد آیس تی و یا همان چای سرد است که از عصاره چای تولید شده و تمام خواص آن را دارا می باشد.
تبلیغات اینترنتی نوعی از تبلیغات است که بدلیل ارزان بودن ماندگاری زیاد و فراگیر بودن آن همزمان با رشد ابزارهای اطلاع رسانی و روابط عمومی جایگاه خاصی را در بین عموم مردم باز کرده است
ایزو (ISO) مخفف عبارت International Organization for Standardization به مفهوم سازمان بینالمللی برای استانداردسازی است.
در حال حاضر، این سازمان بینالملی متشکل از یک شبکه از مؤسسات استاندارد ملی در ۱۵۷کشور دنیا است، که بر پایه یک مرکز در هر کشور و یک مرکز اصلی در شهر ژنو - سوئیس- فعالیت میکند که وظیفه هماهنگی مراکز مختلف را برعهده دارد.
امروزه رعایت استانداردهای ایزو در تولید و عرضه محصولات و خدمات از چنان اهمیتی برخوردار است که در عرصه تجارت جهانی، استانداردهای ایزو شرط اولیه در داد و ستدهای بینالمللی قرار گرفته است.
۱) استاندار ISO ۹۰۰۰
در سال ۱۹۸۷ کمیته فنی ۱۷۶ سازمان بین المللی استاندارد (ISO/TC۱۷۶) سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰ را به جهانیان ارائه نمود. هدف از تدوین این سری استاندارد به وجود آوردن الگوئی بینالمللی برای پیادهسازی و استقرار سیستمهای مدیریت و تضمین کیفیت بوده که مورد استقبال فراوان در سطح دنیا قرار گرفت.
سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰ در سال ۱۹۹۴ و ۲۰۰۰ با نگرش فرآیندگرا و نهادینه نمودن بهبود مستمر در سیستم مدیریت کیفیت سازمان از طریق اصلاح فرآیندها، مورد ویرایش قرارگرفت.
در واقع استاندارد ایزو ۹۰۰۰ به یک محصول خاص داده نمیشود، بلکه فرآیند تولید کالا یا خدمات را در یک واحد تجاری مورد ارزیابی قرار میدهد.
▪ مزایای بکارگیری استاندارد ایزو ۹۰۰۰
ـ بررسی مجدد فعالیت های سازمان بر اساس اهداف سازمان و رفع کاستیها
ـ شفافیت فرآیندها و شاخص ها در سازمان
ـ جلوگیری از دوباره کاری ها به واسطه تعریف فعالیتهای برنامه ریزی شده و سیستماتیک
ـ کاهش هزینه ها
ـ ایجاد اطمینان و اعتماد در درون سازمان
ـ ایجاد اطمینان و اعتماد درون سازمان (مشتری)
ـ افزایش توان رقابت در عرصه بین الملل
ـ دامنه کاربرد: این استاندارد در کلیه سازمانهای تولیدی، خدماتی و پژوهشی و آموزشی و غیر کاربرد دارد.
۲) استاندار ISO ۱۴۰۰۰
استانداردهای خانواده ISO ۱۴۰۰۰ شامل استانداردهای بین الملی در رابطه با سیستمهای زیست محیطی است. این استانداردها در سال ۱۹۹۶ میلادی توسط کمیته فنی ۲۰۷ سازمان ایزو بوجود آمدند.
یک سیستم مدیریت زیست محیطی میتواند به عنوان بخشی از سیستمهای جامع مدیریت به حساب آید.
این سیستم شامل ساختار سازمانی، فعالیتهای طرحریزی، تعریف مسوولیتها، تعیین روشها و فرایندها و همچنین در اختیارگیری منابع لازم برای تهیه، اجرا، بازنگری و حفظ خط مشی زیستمحیطی سازمان است.
این استاندارد مساله اصلی فرآیند تولید و به عبارتی پشت پرده عرضه یک کالا است، نه خود کالا.
در واقع این گواهینامه به واحدی اعطا میشود که در درازمدت برنامههای عملی برای کمک به پاکیزه ماندن محیطزیست داشته باشد و آنها را به درستی اجرا کند.
▪ مزایای بکارگیری استاندارد ایزو ۱۴۰۰۰
ـ ایجاد سیستمهای مدیریت زیست محیطی که منجر به حفاظت بیشتر از محیط زیست می شود.
ـ به حداقل رسانیدن موانع غیر تعرفه ای تجاری و تسهیل تجارت بین الملل با توجه به بها دادن بیشتر به محیط زیست در سازمانها
ـ جلب مشتریان بیشتر و افزایش سهم بازار در سطح بین المللی
ـ افزایش رعایت مقررات و قوانین مربوط به محیط زیست
ـ استفاده بهینه از منابع طبیعی
ـ تسهیل تجارت بین الملل
ـ ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای سازمان
ـ دامنه کاربرد: این استاندارد برای کلیه صنایع و سازمانهای مختلف تولیدی و خدماتی کاربرد دارد.
۳) استاندار OHSAS ۱۸۰۰۱
سری ارزیابی ایمنی بهداشت شغلی (Occupational Health & Safety Assessment Series) استانداردی قابل امتیازبندی و اخذ گواهینامه است.
در سال ۱۹۹۸ کمیتهای متشکل از موسسه استاندارد بریتانیا، شرکتهای اصلی گواهی دهنده انگلستان و سایر سازمانهای بینالمللی استاندارد تشکیل شد که هدف آن تهیه و تدوین استانداردی واحد بود.
OHSAS ۱۸۰۰۱ در پاسخ به نیاز سازمانها به یک استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی، که بوسیله آن بتوانند سیستم مدیریت خود را در زمینههای بهداشتی و ایمنی ارزیابی کنند تدوین شده است.
ساختار استاندارد OHSAS ۱۸۰۰۱ سازگار با استانداردهای ایزو ۹۰۰۰ و ایزو ۱۴۰۰۰ است تا سازمانها بتوانند به راحتی سیستمهای مدیریت کیفیت، محیط زیست و بهداشت شغلی و ایمنی را با یکدیگر ادغام و سیستم مدیریتی یکپارچهای را ایجاد نمایند.
یک سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی، سازمان را در شناسایی، حذف و یا به حداقل رساندن خطرات مرتبط با بهداشت و ایمنی کارکنان خویش و سایر طرفهای ذینفع که در معرض آن قرار دارند، یاری میکند.
▪ مزایای بکار گیری استاندارد OHSAS ۱۸۰۰۱
ـ تفکری طرح ریزی شده و مستند در ارتباط با بهداشت و ایمنی شغلی
ـ ساختاری مناسب برای مدیریت بهداشت و ایمنی شغلی
ـ ایجاد محیط کاری ایمنتر و سالمتر
ـ افزایش آگاهی و دانش در خصوص مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
ـ کاهش ریسک حوادث، رویدادها و ....
ـ دامنه کاربرد: این استاندارد در کلیه سازمانهای تولیدی و خدماتی کاربرد دارد.
۴) استاندار ISO ۲۲۰۰۰
ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماریزایی غذایی در هنگام مصرف میباشد. کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری بنظر میرسد چرا که در هرمرحله از زنجیره غذایی ممکن است مخاطرات ایمنی غذا رخ دهد. لذا رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همه گیر طرفهای زنجیره غذا صورت پذیرد.
بکارگیری این استاندارد به سازمانهایی که در ردههای مختلف زنجیره غذایی قرار دارند کمک میکند که بتوانند مخاطرات موجود در سیستم خود را شناسایی و کنترل نمایند.
این استاندارد مجموعه ترکیبی موثری را جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد مینماید که عناصر کلیدی آنها شامل ارتباط متقابل، سیستم مدیریت، برنامههای پیشنهادی و اصول HACCP میباشد.
ـ دامنه کاربرد: کلیه سازمانها در محدوده زنجیره غذایی شامل تولیدکنندگان مواد اولیه در کارخانههای تولید مواد غذایی و خوراک دام، عوامل درگیر با حمل و نقل و انبارش، فروشگاههای خرده فروشی و تامین کنندگان خدمات مرتبط با غذا نظیرخدمات بستهبندی و ... میتوانند از این استاندارد بهره جویند.
۵) استاندار ISO /IEC ۱۷۰۲۰
یکی از استانداردهای تخصصی است که برای معیارهای عمومی برای فعالیت انواع مختلف سازمانهای بازرسی کننده میباشد. هدف از این استاندارد مشخص کردن معیارهای عمومی سازمانهای بازرسی کننده بیطرف, قطع نظر از بخش مورد بازرسی, میباشد.
این استاندارد همچنین معیارهای استقلال را نیز مشخص می نماید. این استاندارد برای استفاده سازمانهای بازرسی کننده و مراجع تایید صلاحیت و نیز سایر سازمانهای مرتبط با شناسایی صلاحیت سازمان های بازرسی کننده در نظر گرفته شده است.
ـ دامنه کاربرد: این استاندارد برای کلیه شرکت ها و موسسات بازرسی کاربرد دارد.
۶) استاندار ISO /IEC ۱۷۰۲۵
روند تخصصی شدن فعالیتهای سازمانها موسسات و سازمانهای تدوین کننده استاندارد را بر آن میدارد تا نیازمندیهای خاصی را جهت حصول اطمینان از کیفیت خدمات این نوع سازمانها تدوین نمایند.
علاوه بر استاندارد ایزو ۹۰۰۰ که الزامات عمومی سیستم مدیریت کیفیت را برای کلیه سازمانها بیان مینماید در صنایع مختلف استانداردهایی منتشر میشود که الزامات خاصی را برای آن تعریف مینماید که این الزامات به صورت مکمل - جایگزین الزامات عمومی سیستم مدیریت کیفیت سازمان را شکل میدهد.
این استاندارد تخصصی برای تشریح سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهها تدوین شده است.
به بیان دیگر این استاندارد برای کلیه آزمایشگاههای ارایه دهنده خدمات اندازهگیری، تست، آزمون و کالیبراسیون (آزمایشگاههای صنعتی) بدون توجه به تعداد پرسنل یا گستردگی محدوده فعالیتهای آن قابل کاربرد میباشد.
۷) استاندار ISO/TS ۱۶۹۴۹
با وجود آنکه استانداردهای سری ایزو ۹۰۰۰ به دلیل ماهیت مستقل خود، برای بسیاری از نهادها به عنوان پایه و اساس ساخت سیستم مدیریت کیفیت قرار گرفته، اما برخی از حوزههای اقتصادی به خصوص، مانند صنایع خودرو، که علاقه بیشتری به برآورده شدن خواستههای کیفی خود دارند اقدام به تدوین الزامات ویژه خود نمودهاند و اجرای این خواستهها را برای تامین کنندگان خود الزام نموده اند.
از آنجا که تعداد این الزامات سبب بروز مشکلاتی در خصوص ارزیابی مکرر خواستههای متفاوت برای قطعه سازان طرف قرارداد, خودروسازان مختلف شده است. بررسیها برای حل این مشکل منجر به تشکیل گروه کاری بینالمللی صنعت خودرو گردید که این گروه کاری با همکاری کمیته فنی ۱۷۶ سازمان بینالمللی استاندارد اقدام به یکپارچه سازی الزامات خودروسازان جهان نمود.
▪ ماحصل این تلاش انتشار مشخصه فنی ایزو گردید. در تدوین این مشخصه فنی مراجع ذیل به کار گرفته شده است:
ـ سری استانداردهای بینالمللی مدیریت کیفیت
ـ نظامنامه های مرجع خودروسازان آمریکایی
ـ نظامنامه های مرجع خودروسازان ایتالیایی
ـ نظامنامه های مرجع خودروسازان فرانسوی
ـ نظامنامه های مرجع خودروسازان آلمانی
۸) استاندار HACCP
مجموعه الزامات مربوط به سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی است که به معنی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی میباشد که برای اولین بار در سال ۱۹۷۱ در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح شد. سپس در سال ۱۹۷۳ سازمان فضا نوردی آمریکا (ناسا) با همکاری شرکت پیلسبوری این سیستم را برای اطمینان از سلامت مواد غذایی فضا نوردی اجرا کردند.
این سیستم در سال ۱۹۸۵ به اطلاع عموم رسید و در سال ۱۹۹۳ توسط کمیسیون کدکس پذیرفته شد.
در سال ۱۳۷۷ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران آیین کار استفاده از آنرا تحت عنوان استاندارد ملی ۴۵۵۷ منتشر کرد. حروف کلمات این سیستم با هدف ایمنسازی فرآیندهای تولید مواد غذایی و پیشگیری از بروز حوادث ناشی از مشکلات بهداشتی مواد غذایی در سازمانها مستقر میشود.
▪ مزایای بکارگیری استاندارد:
استقرار این سیستم در سازمان با توجه اجرای مراحل کنترل مناسب و موثر در طول فرآیندهای پذیرش مواد اولیه، تولید محصول، انبارش و نگهداری و ارسال محصول به سازمان اطمینان میدهد که با حداقل هزینه مطمئنترین کنترلها را انجام میدهد و میتوان به مزایای زیر اشاره کرد:
ـ ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان محصولات
ـ حرکت به سمت تولید بدون نقص
ـ پیشگیری از مخاطرات شیمیایی، میکروبی و فیزیکی که ممکن است در فرآوردههای غذایی موجب خسارت رساندن به مشتری و کاهش اعتبار سازمان شود.
ـ سازگاری با سایر سیستمهای مدیریت کیفیت
ـ کلیه سازمانهای تولیدی و خدماتی که در زنجیره تامین مواد غذایی جامعه نقش ایفا میکنند مانند مجتمع های کشت و صنعت، تولید کنندگان مواد غذایی، توزیعکنندگان مواد غذایی، سردخانه ها و.... می توانند با استفاده از این اصول نسبت به تضمین سلامت محصولات غذایی خود اطمینان لازم را کسب نمایند.
۹) استاندار IMS و HSE
یک سیستم مدیریت سازمان یافته چارچوبی ایجاد میکند که در قالب آن افراد میتوانند به طور منظم برای سازمان کار کنند و در مقابل درآمد مطلوب با روش کارآمد و موثر بدست بیاورند.
به عبارت دیگر سیستم مدیریت روشی است که ما میخواهیم کارها انجام شوند. سیستم مدیریت میتواند در زمینههای گوناگونی همچون کیفیت، بهداشت و ایمنی و محیط زیست مدنظر قرار گیرد. بطور طبیعی مرکز توجه و تأکید هر یک از اجزاء سیستم با دیگری تفاوت دارد.
به عنوان مثال، سیستم مدیریت کیفیت بر نیازهای مشتری تأکید دارد، در حالی که سیستم مدیریت محیط زیست نیازهای طیف گستردهای از طرفهای ذینفع و تقاضای رو به رشد جامعه نسبت به حفاظت محیط زیست را بیان میکند و سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی کانون توجه خود را بر حفظ ایمنی سرمایهها و بهداشت شغلی نیروی انسانی در سازمان قرار میدهد.
روزی کارمندان یک سازمان اطلاعیهی ترحیم بزرگی را در تابلوی اعلانات ورودی مشاهده کردند که روی آن نوشته شده بود:
“دیروز فردی که مانع پیشرفت شما در این اداره بود درگذشت. بدینوسیله از شما دعوت میشود تا در مراسم تشییع آن مرحوم رأس ساعت ۱۰ صبح در مقابل سالن اجتماعات حضور به هم رسانید.”
در ابتدا همه از شنیدن خبر فوت یکی از همکاران خود غمگین شدند اما پس از مدّتی، همه کنجکاو شدند تا بدانند فردی که مانع پیشرفت آنها بوده چه کسی بوده است.
بالاخره این کنجکاوی، تقریباً تمام کارمندان را راس ساعت ۱۰ به سالن اجتماعات کشاند. همه با هیجان خاصی پیش خود فکر میکردند که، “حقش بود که مُرد! مگر نفهمیم که این آدم دو دوزه باز چه کسی بوده است!”
کارمندان کنجکاوانه و با کمی عصبانیت به صف شدند تا زودتر خائن را درون تابوت ببینند، اما هر که بالای تابوت میرسید از شدت تعجب خشکش میزد و زبانش بند میآمد.
آیینهای درون تابوت گذاشته شده بود و هر کس درون تابوت را نگاه میکرد، تصویر خود را میدید. نوشتهای نیز بدین مضمون در کنار آیینه بود:
“تنها یک نفر وجود دارد که میتواند مانع از رشد شما شود و او کسی نیست جز خود شما…
زندگی شما تنها زمانی تغییر میکند که شما تغییر کنید… شما تنها کسی هستید که مسئول زندگی خودتان میباشید… مهمترین رابطهای که در زندگی میتوانید داشته باشید، رابطه با خودتان است.
“دنیا مثل آیینه است و انعکاس افکاری که فرد قویاً به آنها اعتقاد دارد را به او باز میگرداند.”
چای قوطی فلزی کله مورچه (CTC) ممتاز کنیامحتوی این بسته از بهترین چای سی تی سی کنیا می باشد.این نوع چای سریع تر از انواع دیگر چای دم می کشد.از ویژگیهای این چای ،زود دم بودن و رنگ آلبالویی تیره می باشد.
|
چای قوطی فلزی سیلان شکسته ممتازمحتوی این بسته انتخابی از چای مرغوب شکسته سیلان می باشد.
|
چای قوطی فلزی دارجلینگ ممتازمحتوی این بسته از بهترین های چای دارجلینگ است.دارجلینگ منطقه ای در شمال هندوستان است که شهرت بین المللی آن به خاطر مزارع انبوه و معطر چای است که بهترین چای دنیا را تولید می نماید.
|
چای قوطی فلزی کلکته-آسامچای هندوستان به علت طعم و عطر بسیار خوب از ویژگی خاصی در جهان برخوردار است.محتوی بسته فوق انتخابی از بهترین مزارع چای کلکته و آسام هند است.
|
عطر چای قوطی فلزیدستچینی از مرغوب ترین چای سیلان ،ترکیب شده با اسانس برگاموت .این محصول به آن دسته از مصرف کنندگان تقدیم می شود که توجهی خاص به میزان عطر نوشیدنی خود داشته و مایل به ترکیب و کنترل آن می باشند.
|
چای پاکتی زرین هندوستانچای هندوستان به علت طعم و عطر بسیار خوب،از ویژگی خاصی در جهان برخوردار است.محتوی بسته فوق انتخابی از بهترین مزارع چای کلکته و آسام هنداست.
|
چای پاکتی کله مورچه (CTC)محتوی این بسته انتخابی از چای مرغوب سی تی سی کنیا می باشد.
|
چای پاکتی ویژه سیلانگلچینی از بهترین چای شکسته مزارع سرسبز سیلان و عطر برگاموت
|
چای پاکتی قلم بهاره سیلانگلچینی از بهترین چای قلم مزارع سرسبز سیلان.
|
چای طلایی نشان(کلکته زرین آسام)انتخاب شده از بهترین مزارع چای آسام -هندوستان،زرین،با رنگ و عطری بی نظیر و با طعمی دبش.مناسب برای ضیافت چای شما
|
چای نقره ای نشان(سیلان معطر)دستچینی از بهترین مزارع چای سیلان.معطر شده با اسانس برگاموت ،یک نوشیدنی مناسب و گوارا برای شروع یک روز خوب.
|
چای قرمز نشان(ترکیب ویژه)ترکیبی استثنایی از جای سیاه مرغوب آسام،سیلان و کنیا.مکمل خوش لحظات با هم بودن
|
چای مشکی نشان کله مورچه (CTC)منتخبی از بهترین مزارع چای کنیا.دم کشیدن سریع ویژگی کم نظیری است که در زمان شما صرفه جویی می کند.
|
دمنوش معجون زعفرانی پوشش داراین دمنوش گیاهی حاوی ترکیبات شناخته شده ارزشمندی همچون زعفران،هل و گل محمدی است که به عنوان دارویی شفا بخش، اکسیر جوانی و یک نوشیدنی مقوی جهت تندرستی و شادابی به شما هدیه می گردد.
|
دمنوش پوشش دار گیاهی انرژی زاما در این دمنوش گیاهی نیرو بخش، سالم و معطر،حکمت گذشتگان را با استاندارد های علم جدید ترکیب کرده ایم. این دمنوش گیاهی سر شار از مواد مغذی نیرو بخش یک داروی تقویتی مناسب برای افزایش میل جنسی ،هوشیاری ذهنی و تقویت قوای کلی بدن است.
|
دمنوش پوشش دار گیاهی لاغریدمنوش چای گیاهی لاغری با استفاده از گیاهانی تهیه شده است که موجب عملکرد خوب متابولیسم بدن شده و به عنوان یک ملین به کار می روند.برگ و پوست گیاه سنا قرنهای متمادی بخاطر خواص ملین آن مصرف می شده است.این ترکیب با افزودن چای سبز ،زیره سبز و گل محمدی که همگی آنها سرشار از مواد مغذی هستند،تکمیل شده است.
|
دمنوش پوشش دار چای ترشبرای کسانی که می خواهند سلامتی خود را حفظ نمایند.نوشیدن دمنوش چای ترش گزینه و انتخاب خوبی است .چای ترش نه تنها خوش طعم است بلکه می تواند نارسائی های قلبی را تسکین داده و فشار خون و کلسترول بالا را کاهش دهد.چای ترش همچنین حاوی آنتی اکسیدان است که با از بین بردن رادیکال های آزاد،خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
|
دمنوش پوشش دار گل گاو زبانگل گاوزبان،گیاهی آرام بخش،تصفیه کننده و نشاط آور با خواص داروئی،خلط آور و ضد التهاب است.دمنوش گیاهی گل گاوزبان،بهترین داروی تقویتی برای بیماریهای مربوط به غم،افسردگی و خستگی می باشد.این دمنوش بویژه در دوران نقاهت پس از عمل جراحی یا درمان استروئیدی پس از آن بسیار مفید است.
|
دمنوش آرام بخشوقتی استرس و فشار زندگی زیاد می شود، با یک فنجان دمنوش گیاهی آرام بخش شاهسوند اعصاب خود را تسکین دهید.این دمنوش که با ترکیب گیاهان سنتی نظیر گل گاوزبان،اسطو خودوس،سنبل الطیب و بهار نارنج تهیه شده است،به شما کمک می نماید تا در پایان روز پر مشغله ،آرامش خود را بازیافته و به خوابی عمیق و آرام فرو روید.
|
دمنوش گیاهی نعناعنعناع گیاهی بدون کافئن است که اغلب بعد از غذا مصرف می شود،چون جریان صفرا به معده را تحریک کرده و نفخ آن را از بین می برد،علاوه براین نعناع تنفس را تازه و فعالیت سیستم گوارش را تسهیل نموده و به رفع ترشی ،دل درد و تهوع کمک می کند.
|
دمنوش گیاهی گل بابونهدمنوش گیاهی بابونه بخاطر طعم ملایم ،میوه ای و تاثیر آرام بخشش براعصاب یک نوشیدنی پر طرف دار است. این دمنوش گیاهی معطر آرام بخش،تسکین دهنده و خاطره انگیز با رنگ جذاب طلایی است و به شما کمک می نماید تا پس از یک روز پر مشغله و پیش از خواب خستگی روز را از تن بدر کرده و آرامش خود را بازیابید.
|
دمنوش ارمغان سلامتحاوی 80 بسته دمنوش گیاهی از 7 نمونه
|
آیس تی لیمو ( چای سرد )به گفته متخصصان تغذیه مصرف لیمو ترش به همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی اکسیدان آن می باشد.
|
آیس تی هلو ( چای سرد )شادابی و نشاط ،طبیعی و سالم بودن از ویژگی های منحصر به فرد آیس تی هلو و یا همان چای سرد هلو است که از عصاره چای تولید شده و تمام خواص آن را دارا می باشد.
|
آیس تی گل یاس ( چای سرد )به گفته محققان دانشگاه آریزونا ،مردم کشورهایی که چای سبز بیشتری مصرف می کنند مانند چین و ژاپن،عمر طولانی تری دارند.
|
امید، نان روزانه آدمی است .
امید قوه محرک زندگی است.
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد .
امید با مرگ هم به گور نمی رود .
امید نصف خوشبختی است.
امید ، آهستگی و ملایمت زندگی را روشن و شیرین می کند ، خشم و تیزی مایه رنج و بلاست . آهسته رو از عیبجوی می گریزد و شرم و آهستگی را دوست می دارد .
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 31 صفحه بعد
[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : night skin ]